söndag 9 oktober 2011

Sju poäng med på flyget hem från Bodø

Tillbaka i Tromsø igen. Allt gick som planerat. Det blev två segrar för herrlaget. Och nu är jag så sömnig, så sömnig...

I lördags spelade vi en tuff match mot Bodø. Det var inte något skönspel från något av lagen och det var stundtals riktigt tugga och hårda närkamper. men BK9K krigade bäst. Efter en jämn första period tog vi kommandot i den andra och kunde sedan hålla undan – inte helt utan att darra. Slutresultatet blev 6-3 (1-1, 3-1, 2-1)

Idag mötte vi nykomlingen Sørfold som igår spelade en galen match mot Bodø (6-13). Det var hawaiibandy av sällan skådat slag. Därför valde vi idag att backa hem och låta Sørfold göra misstagen. De klarade av att hålla någorlunda jämna steg i 20 minuter, men i andra perioden trillade målen in i strid ström. Vi hade målsättningen att hålla nollan, något som vi nästan lyckades med. Resultatet 9-1 (2-0, 5-0, 2-1) kunde ha varit mycket större, vi hade bollen nästan hela tiden och brände massor av chanser. Men vi vinner våra två första matcher för säsongen och lärde oss att vi har mycket kvar att jobba med.

Utöver detta tog damerna en seger och en oavgjord, vilket innebär att BK 9000 tog med sig sju poäng av maximalt åtta (eftersom tvåpoängssystemet gäller i Norge). Nästa helg är det spelledigt och sedan möter vi Senja i en match där vi lär göra många mål, Senja har på tre matcher en målskillnad på minus 61!

En rolig helg med cupkaraktär, inklusive övernattning i skolsal är över. Nu blir det en varm dusch, förmodligen något onyttigt att äta och en stunds vila i soffan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar